сергеј секуловић / Дан
12/05/2021 u 20:48 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министар Секуловић: Бајрам да буде подстицај ширењу толеранције и повјерења

Ово jе прилика да се jош jедном подсjетимо вjечних и непролазних вриjедности као што су суживот, хуманост и толеранциjа, истакао је министар Сергеј Секуловић

Министар унутрашњих послова Сергеj Секуловић честитао jе Рамазански Баjрам реису Исламске заjеднице у Црноj Гори Рифату Феjзићу и свим вjерницима исламске вjероисповиjести. Уз жеље да празник проведу у добром здрављу  са породицом, приjатељима и комшиjама, Секуловић jе изразио наду да ће Баjрам бити подстицаj ширењу толеранциjе, повjерења и сарадње међу људима свих вjера и нациjа.

– Нека симболика коjу носи Баjрам буде нешто што ће остати у нама и наредних дана и мjесеци. Ово jе прилика да се jош jедном подсjетимо вjечних и непролазних вриjедности као што су суживот, хуманост и толеранциjа – поручио jе Секуловић.

Он је истакао и да су претходна година али и мjесеци у коjима смо се борили против коронавируса jош jедном доказали да су заjедништво, солидарност и међусобно уважавање велика снага Црне Горе.

– Мултиконфесионалност и мултиетничност треба да буду наш правац и у наредном периоду, како бисмо се суочили са свим посљедицама коjе jе епидемиjа оставила на наше друштво и државу и удружени савладали нове изазове – казао jе Секуловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:43