Montefarm   / - DUSAN DRAGOVIC
26/07/2024 u 10:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DRI: Montefarm realizovala sedam od 36 izdatih preporuka

Kontrolom realizacije preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja ZUACG Montefarm za 2022. godinu utvrđen broj realizovanih i nerealizovanih preporuka.

Kontrolu je izvršio nadležni Kolegijum u sastavu: dr Branislav Radulović (rukovodilac Kolegijuma) i dr Milan Dabović (član Kolegijuma), koji je zaključio da je ZUACG Montefarm u  izvještajnom periodu od objavljivanja Izvještaja DRI, odnosno 13. februara 2024. godine, od 36 (trideset i šest) preporuka realizovala 7, nije realizovala  4 preporuke,  djelimično realizovala  4, 15 preporuka je u fazi realizacije, dok za 6 preporuka nije utvrđen status.

ZUACG  Montefarm, kao subjekt revizije je dužan da do 25. januara  2025.godine dostavi DRI novi Izvještaj o realizaciji preporuka, za 29 preporuka koje zahtijevaju dalje praćenje.

Montefarm: Trudnice u Crnoj Gori nijesu bez lijeka progesterona

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja ZUACG  Montefarm za 2022. godinu je dostupan javnosti na zvaničnoj internet stranici Izvještaj o realizaciji preporuka.

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja zdravstvene ustanove Apoteke Crne Gore “Montefarm” za 2022. godinu

Ovdje možete pogledati Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja zdravstvene ustanove Apoteke Crne Gore “Montefarm” za 2022. godinu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

04. septembar 2024 02:14