/ фото: Министарство економског развоја
02/07/2021 u 14:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министарство економског развоја: Јавни позив за информаторе на Свјетској изложби Експо 2020 Дубаи

Током шест мјесеци трајања изложбе организатори очекују 25 милиона посјета- навели су из министарства

Министарство економског развоја расписало је Јавни позив за одабир информатора за Павиљон Црне Горе на Свјетској изложби Expo 2020 Dubai. Како је наведено, свјетска изложба представља најзначајнију међународну изложбу која се од 1851. године сваке пете године организује у изабраној земљи, односно граду домаћину.

- Земље учеснице представљају идеје, искуства и најбоље праксе на тему предметног Expo-a. Наредна Свјетска излозжба ће се одрзжати у Дубаију у периоду од 1. октобра 2021. до 31. марта 2022. године под кровном темом „Повезивање умова, стварање будуцћности“. Током шест мјесеци трајања изложбе организатори очекују 25 милиона посјета- навели су из министарства.

Појаснили су да се павиљон Црне Горе налазина углу двије променаде у тематском дистрикту „Одрживост“ и биће отворен за посјетиоце 12 сати свакога дана. Павиљон Црне Горе има галеријски простор величине 200 метара квадратних у којем ће бити постављена излозжба под називом „Благословени природом“. 

- Информатори који ће радити у павиљону представљаће кључна лица за креирање имиџа павиљона Црне Горе код посјетилаца и укупан успјех презентације изложбе у Павиљону. Информатори ће бити задужени за непосредну комуникацију са посјетиоцима и пружање информација о поставци изложбе, као и информација о Црној Гори (туристичка понуда, култура, инвестициони амбијент, итд.) - речено је из министарства.

Услови за пријаву су: црногорско држављанство, навршених 18 година живота, здравствена способност, минимум VI ниво квалификације образовања, одлично знање енглеског језика. Напоменом еј наглашено да према регулативама Бироа Expo 2020 Dubai, сви запослени у павиљону морају бити вакцинисани против корона вируса.

- ЦВ и мотивационо писмо на енглеском језику, заједно са доказом о високој школској спреми, потребно је доставити електронским путем на емаил адресу: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Рок за пријаву је до 15. јула 2021. године. Интервјуи са са кандидатима ће бити обављени у периоду од 20. до 31. јула. Изабрани кандидати ће, прије почетка ангажмана, морати проћи обавезну обуку у трајању од двије седмице- саопштено је из министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:29