/ - Фото: Скриншот
06/05/2022 u 16:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Абазовић: Влада искрен партнер компанија

АММ кроз избор најуспјешнијих менаџера и предузетника промовише компетентност, пословне резултате, менаџерске и предузетничке квалитете

Компаније и привредни субјекти који дјелују у Црној Гори, имаће у Влади искреног партнера и пружену руку за све активности које имају за циљ развој земље, поручио је премијер Дритан Абазовић, преноси  Mina business.

-Ово је држава која коначно мора да искористи своје шансе- рекао је Абазовић на свечаности поводом додјеле годишњих награда Асоцијације менаџера Црне Горе (АММ) најуспјешнијим менаџерима и предузетницима за прошлу годину.

Абазовић је, како је саопштено из његовог Кабинета, навео да када говори о оптимизму, не говори бајке, већ говори о неискоришћеним шансама Црне Горе, које коначно морају да се искористе, као и о компанијама које треба да изађу на међународно тржиште.

Он је оцијенио да економског развоја нема на исправан начин без владавине права и атмосфере у друштву гдје се знају правила пословања, уз стварање предвидивости и могућности да инвеститори дођу или прошире своје пословање.

Абазовић је честитао лауреатима, констатујући да су они оличење онога што Црна Гора жели да буде, а то је држава успјешних људи, на коју ће грађани да буду поносни, јер од свог рада стварају вриједности које се препознају широм Европе.

АММ кроз избор најуспјешнијих менаџера и предузетника промовише компетентност, пословне резултате, менаџерске и предузетничке квалитете.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:11