Policija, ilustracija / - UP
08/11/2023 u 22:00 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gojković se predao policiji: Obuhvaćen istragom nakon što je Đukić nađen u lokvi krvi

Kako je portal Dan ranije objavio, noći između petka i subote, ispred restorana Most u Andrijevici nađen je bez svijesti, u lokvi krvi Slobodan Đukić

Petar Gojković (28) predao se policiji Berane, potvrđeno je za portal Dan od izvora iz Uprave policije. Za njim je bila potraga  zbog sumnje da je 4. novembra  teško povrijedio Slobodana Đukića (31).

Andrijevica: Đukić nađen u lokvi krvi sa prelomom lobanje, policija radi na lociranju počinioca

Kako je portal Dan ranije objavio, u noći između petka i subote, ispred restorana Most u Andrijevici nađen je bez svijesti, u lokvi krvi Slobodan Đukić.

ODT Berane: Osumnjičenom određeno zadržavanje

"Po nalogu dežurnog državnog tužioca iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marka Bojovića službenici Uprave policije OB Berane lišili su slobode osumnjičenog P.G., iz Berana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Nakon saslušanja državni tužilac je osumnjičenom odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa.

Osumnjičenom P.G., se stavlja na teret da je 4. novembra 2023. godine, oko 2,30 časa, na parking prostoru ispred restorana zv.Most u Andrijevici, teško tjelesno povrijedio oštećenog S. Đ., tako što ga je stisnutim šakama pesnicama udarao u predjelu lica, usled čega je oštećeni S.Đ., pao i glavom udario u betonsku podlogu i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede zbog čega nalazi na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Izviđaj je u toku". 

Kako nam je nazvanično saopšteno tada  iz policije, 4. novembra oko 3.15 časova policiju su obavijestili iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Andrijevica da je dovezeno lice S.Đ. (31) iz Andijevice na ukazivanje ljekarske pomoći.

- On je nakon ukazane pomoći transportovan u KCCG radi daljeg liječenja. Policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i obavijestila tužioca koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela - nezvanično su naveli za portal Dan ranije  iz policije.

Ljekari su konstatovali da Đukić ima prelom lobanje.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:37