milivoje katnic / - DAN
09/12/2022 u 13:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Katnić: Vjerujem u čast i poštenje Saše Čađenovića

Vjerujem da nije postao član nikakve kriminalne grupe, niti je svjesno zloupotrebljavao službeni položaj, istakao je on

Saša Čađenović bio je moj saradnik u Specijalnom državnom tiužilaštvu, u kojeg imam bezrezervno povjerenje, kazao je za Gradsku RTV bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

- Specijalizovan je za borbu protiv organizovanog kriminala i bezrezervno vjerujem u njegovu čast i poštenje. Vjerujem da nije postao član nikakve kriminalne grupe, niti je svjesno zloupotrebljavao službeni položaj. Kao i kod svakog smrtnika, postoji mogućnost da je napravio neki propust u radu, prije svega jer je preopterećen, i ako to bude slučaj, on će to i dokazati, naveo je Katnić.

On je naveo i da je druga pretpostavka da je riječ o nečijoj ujdurmi kako bi se isključio iz predmeta za pokušaj terorizma i drugih predmeta organizovanog kriminala, te je Čađenović kolateralna šteta, a cilj im je biši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

- U ovom slučaju to predstavlja osvetu rusko srpske države i 73 kriminalne organizacije protiv kojih smo podnijeli optužnicu. Ponavljam, ovo je pretpostavka koju će vrijeme potvrditi ili demantovati, zaključuje Katnić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:15