ilustracija / - M.L.V.
21/08/2024 u 13:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Krivična prijava protiv menadžera: Osumnjičen da je nezakonito uzeo 17 hiljada eura

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv lica osumnjičenog za zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju u produženom trajanju.

- I.K. (41) sumnjiči se da je izvršio pomenuto krivično djelo na način što je kao zaposleni u jednom pravnom licu u Podgorici, kao menadžer tri ugostiteljska objekta na teritoriji Crne Gore, iz pazara ovog pravnog lica, kao i od depozita, u više navrata, a zloupotrijebivši poziciju na kojoj je bio radno angažovan i pristupa novcu koje je vlasništvo navedenog pravnog lica, iz sefa koji se nalazi u sjedištu pravnog lica, preuzimao novac koji je bio namijenjen za uplatu pazara, bez znanja i odobrenja odgovornih lica u pravnom licu, čime je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist, a na štetu pravnog lica u ukupnom iznosu od 17.059 eura- navode iz policije.

Nakon što bi preuzeo novac namijenjen za uplatu pazara od prethodnog dana kao i novca od depozita, umjesto da isti uplati u poslovnu banku gdje pravno lice ima otvoren račun, novac je zadržavao za sebe.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu protiv I.K. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju u produženom trajanju- rečeno je iz policije.

Krivična prijava protiv maloljetnice zbog ulične prodaje narkotika

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 06:38