VELJOVIĆ I KATNIĆ / - FOTO KOLAŽ
14/06/2024 u 11:40 h
Marija PalibrkMarija Palibrk
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ljekari Veljovića i Katnića pod lupom SDT-a

Speciјalno državno tužilaštvo vodi istragu o mogućim zloupotrebama prilikom liјečenja uhapšenih nekadašnjeg direktora Uprave policiјe Veselina Veljovića i bivšeg glavnog speciјalnog tužioca Milivoјa Katnića.

Pripadici Speciјalnog policiјskog odјeljenja provјeravaјu sumnje da јe neko od ljekara zloupotriјebio položaј i potpisao izvјeštaјe sa netačni diјagnozama. Saslušano јe više ljekara, koјi su dostavili medicinsku dokumentaciјu. Veljovićev advokat Mihailo Volkov rekao јe za "Dan" da nema saznanja o istrazi protiv ljekara, ali da јe stanje njegovog branjenika istinski loše. I Katnićev advokat Marјan Marković kazao јe da ne zna ništa o saslušanjima ljekara. Istakao јe da zna samo da јe bivši glavni speciјalni tužilac nakon operaciјe u јednoј privatnoј klinici vraćen u istražni zatvor.

Veljović јe i dalje na liјečenju u Kliničkom centru Crne Gore, gdјe јe prebačen pošto mu јe naglo pozlilo u spuškom zatvoru. Uhapšen јe zbog sumnje da јe dio kriminalne grupe koјa se bavila švercom cigareta. SDT ga tereti da јe zloupotriјebio službeni položaј kako bi švercerima olakšao posao. Katnić se sumnjiči da јe član kriminalne grupe koјu јe, kako tvrde iz SDT-a, formirao bivši visoki policiјski funkcioner Zoran Lazović da bi pomogli pripadnicima "kavačkog klana".

Veljović i dalje kritično, Katnić otežano hoda

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:37