/ Foto: Arhiva
17/04/2022 u 19:04 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На црногорској граници: Наводни сарадник Шарића побјегао иако за њим у нашој земљи нема потјернице

У Црној Гори за њим није расписана потјерница нити нам је достављена међународна потјерница Србије, ако је расписана..., наводи извор из УП

Данило Стојановић, службеник полиције Србије, побјегао је из Црне Горе током регуларног приласка граничном прелазу Грнча, иако за њим у нашој земљи нема потјернице, потврђено је за портал Дан од извора из Управе полиицје.

Завршено саслушање: Шарић негирао оптужбе

-У Црној Гори за њим није расписана потјерница нити нам је достављена међународна потјерница Србије, ако је расписана...-наводи извор из УП.

Како нам је незванично потврђено, Стојановић је почео да бјежи ка Албанији  када је возило почело да се зауставља због рутинске граничне контроле. 

ПОЗНАТА ИМЕНА: Ево ко је са Шарићем ухапшен у акција Еуропола и Јуроџаста

Формално-правно он је "слободан" грађанин јер у нашој земљи није оптерећен потјерницом нити обавезом коју наша земља има према сусједним органима а коју би извршила евентуалним хапшењем или привођењем.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ШАРИЋА: Осумњичен за убиство наводних шкаљараца Кожара и Хаџића

Подсјећамо, осим Пљевљака Дарка Шарића још 11 особа обухваћено је новом истрагом тужилаштва Србије. Ова група се сумњичи за вршење најтежих креивичних дјела, међу којима су и планирања убиства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:42