Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
14/02/2024 u 14:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićanin uhapšen jer je sugrađaninu polomio nos i kosti lica

A.B. iz Nikšića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda određen pritvor od 30 dana

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su identifikovali i lišili slobode A.B. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu B.N.

On je, kako se sumnja, 11. februra, dva sata nakon ponoći, isped jednog ugostiteljskog objekta nanio teške tjelesne povrede, u vidu preloma nosne kosti sa dislokaciijom, sinusne kosti i kostiju očne duplje, oštećenom B.N.

- Policijski službenici su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim državnim tužilaštvom, preduzeli mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, a toku sprovedene kriminalističke obrade prikupljen je veći broj obavještenja od građana, identifikovani su svi akteri događaja i izuzet je video nadzor sa lica mjesta, što je rezultiralo identiikacijom osumnjičenog lica - navodi se u saopštenju policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana i on je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:03