/ - FOTO: ILUSTRACIJA
25/03/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novljanin osumnjičen za krađu jakni, tepiha, viskija, nakita...

N.P. je iskoristio nepažnju ćerke oštećenog V.J. sa kojom je bio u emotivnoj vezi i prilokom boravka u kući neovlašćeno došao u posjed ključa od jednih od ukupno troje ulaznih vrata kuće

Protiv N.P. iz Herceg Novog potvrđena je optužniuca zbog krivičnog djela teška krađa. Tužilaštvo je navelo da je optuženi, od 04. jula 2017. godine do 09. novembra 2017 .godine, provaljivanjem zatvorenog prostora oduzeo tuđe pokretne stvari.

- Na način što je iskoristio nepažnju ćerke oštećenog  V.J. sa kojom je bio u emotivnoj vezi i prilokom boravka u kući neovlašćeno došao u posjed ključa od jednih od ukupno troje ulaznih vrata kuće.

Nakon toga kada u kući niko nije boravio upotrebom originalnog ključa otključavao vrata i u više navrata ulazio u kuću, gdje je nakon izvršene premetačine oduzeo četiri muška odijela itallijanske proizvodnje, tri kožne muške jakne italijanske proizvodnje, dvadeset kompleta posteljina vrijednosti 498,00 eura, tri tepiha, žensku garderobu, 20 litara viskija vrijednosti 360 eura, televizor vrijednosti 400 eura, tri ženska zlatna prstena, žensku zlatnu ogrlicu,  žensku zlatnu narukvicu,  muški zlatni sat sa zlatnom narukvicom vrijednosti 6.00 eura, dva escajga za ručavanje italijanske proizvodnje, veći broj muške i ženske obuće, četiri kristalne figure i  umjetničku sliku u tehnici ulje na platnu švedskog umetnika- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:20