/ Фото: Фејсбук
09/08/2021 u 18:27 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отац повријеђеног дјечака из Андријевице: Нахушкани ДПС војници су ми замало убили дијете

Све ми се помрачило пред очима кад сам видио крв на глави мог сина, одузела ми се сва снага и само сам успио да проговорим "Што ми уби дијете?", испричао је Данило Ивановић за наш портал

Отац повријеђеног дјечака из Андријевице Данило Ивановић, који је такође повријеђен у тучи која се прије два дана десила у угоститељском објекту у селу Трешњевик на Комовима, у изјави за Портал Дана казао је да његова породица ничим није изазивала нападаче и да су на њих насрнули буквално из чиста мира. 

Туча на Комовима због политике и Бећковића, повриједили деветогодишњег дјечака

Ивановић је истакао да су за викенд са својим шураком Р. Ч. и деветогодишњим сином након манифестације која је одржана на Комовима, свратили да попију пиће у угоститељском објекту на Трешњевику. 

- Ухапшеног Радомира Марјановића никад у животу нисам видио, нити га познајем. Ушао је са још двојицом мени непознатих мушакараца. Ја и мој шура смо у пријатној амтмосфери цитирали стихове Његоша и Матије Бећковића, а после тога је настао хаос- започео је Ивановић разговор за Портал Дана. 

image
Фото: Фејсбук

Како је казао, Марјановићу се рецитовање пјесника није допало и у том тренутку је физички насрнуо на Ивановићевог шурака. 

- Кад сам видио како иде крв мом малом, све ми се помрачило пред очима. Одузела ми се сва снага и само сам успио да проговорим "Што ми уби дијете?". Марјановић ме је у том тренутку ухватио и почео да ме удара. Били смо у јарку- додао је Ивановић. 

Како се Марјановићу обратио, тако је, како тврди, задобио серију удараца.

- Ни сам не знам како сам се извукао. После тога сам одјурио за Беране да спашавам дијете- казао је Ивановић.

После пада ДПС-а аутомобили паљени и демолирани

Након што је ДПС избугио власт у овој малој општини на сјеверу и то након девет година десио се низ напада на учеснике литија и функционере коалиције "За будућност Црне Горе". 

У мјесту Слатина надомак Андријевице запаљен је путнички аутомобил Чеда Јелића, једног од предводника прошлогодишњих литија.

Он је тада за Портал Дана казао да оправдано сумња да је то намјерно ураађено и да све то има везе са смјеном власти у Црној Гори.

Дан касније, у селу Грачаница демолиран је аутомобил Жељка Перовића, сина Перице Перовића, члана и активисте Нове српске демократије.

Бивши предсједник општине Андријевица Срђан Машовић огласио се тада наводећи да нема никакве везе са паљењем аутомобила и да је спреман да иде на полиграф. 

 

Марјановић је у Андријевици познат као члан Демократске партије социјалиста (ДПС).

- Срђан Машовић, бивши предсједник општине Андријевица и његов брат Игор су највећи извор зла који је могао да задеси ову општину. Хушкају ову омладину, а што је најгоре и спортисте да ударају на нас, на њихове комшије и пријатеље. А све у циљу да заштите свој иметак и капитал. Нахушкани ДПС војници нас блате, омаловажавају, а ево су ми замало и дијете убили- навео је Ивановић. 

На сву срећу, деветогодишњи Данилов син се осјећа добро. 

- Све је прошло добро. Једе, пије, одмара, биће то добро све- поручио је Ивановић. 

Марјановић је данас ухапшен и како су казали из Управе полиције, одређено му је задржавање 72 сата. 

Са друге стране, Радију Антена М јавили су се виновници догађаја који су тврдили да Марјановић није ударио дјечака и да се дигла велика медијска хајка против њих. 

- Марјановић је пошао чак и у Ургентни центар да види како је дијете- тврде они. 

Марјановићеви пријатељи тврде да су на скупу на Комовима били испровоцирани на националној основи од стране Ивановића, али се на то нису обазирали, да би провокације добиле свој епилог у угоститељском објекту на Трешњевику. 

- Ми смо се само бранили- поручили су Марјановићеви пријатељи. 

ФОТОГРАФИЈЕ ПОВРИЈЕЂЕНОГ ДЈЕЧАКА ПОРТАЛ ДАНА ОБЈАВЉУЈЕ УЗ САГЛАСНОСТ РОДИТЕЉА 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 00:18