Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
05/01/2024 u 12:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgoričaninu krivična prijava zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

Kako navode u saopštenju policije, 2. januara je u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici došlo do fizičkog konflikta između više lica, kojom prilikom je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede

Službenici Odjeljenja bezjednosti Podgorica ponijeli su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv J.K. zbog sumnje da je nanio teške tjeleske povrede oštećenom u tuču 2. januara u jednom ugostiteljskom objektu. Prekršajna prijava je podnijeta protiv P.K. zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Kako navode u saopštenju policije, 2. januara je u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici došlo do fizičkog konflikta između više lica, kojom prilikom je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

"Od više osoba su prikupljena obavještenja, nakon čega je sprovedenim istražnim mjerama i radnjama identifikovan i lociran J.K. koji je oštećenom nanio teške tjelesne povrede, te su od njega prikupljena obavještenja na navedene okolnosti u službenim prostorijama", navode u Upravi policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 06:16