/ Мјесто убиства, Фото: Ж.Б.
16/05/2022 u 13:05 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА: Осам осумњичених за двоструко убиство на Веруши

Подсјећамо, полиција је 18.10.2020. године саопштила да је "око 18,20 А.П. пријавила да јој супруг Н.П. (1992) не одговара на позиве и да се налази у викендици

Специјално тужилаштво подигло је оптужницу против осам особа у предмету поводом убиства Подгоричана Немање Прелевића (28) и Данила Пековића (20) на Веруши, потврђено је за портал Дан.

Двоструко убиство на Веруши: Порукама договарали ликвидацију Прелевића?

Немања Прелевић и Данило Пековић, који су у ноћи 18. октобра 2020. пронађени мртви испред једне викендице на Веруши, убијени су из ватреног оружја док су откључавали врата викендице у којој су планирали да бораве.

Двоструко убиство на Веруши и даље мистерија

Тијело једног од њих пронађено је на самом прагу викендице. Сумња се да су Прелевић и Пековић два дана раније отишли на поменуту локацију и да нису убијени истог дана кад су пронађени.Такође, истрага ће утврдити да ли је у овом двоструком убиству учествовало више особа. 

Двоструко убиство: Ухапшене четири особе, за три се трага

Подсјећамо, полиција је 18.10.2020. године саопштила да је  "око 18,20 А.П. пријавила да јој супруг Н.П. (1992) не одговара на позиве и да се налази у викендици у Лјеворечким тузима, у близини Колашина, са другим Д.П. те да је комшија наишао у викендицу и затекао Н.П. без знакова живота".

-Полиција је изашла на лице мјеста гдје је затекла ово лице без знакова живота.  На лицу мјеста је затечено још једно беживотно тијело-саопштено је тада из Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:28