Maksim Vučinić / - RADNIčKA PARTIJA
04/12/2022 u 17:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radnička partija: Izgleda da Upravi policije nije bila dovoljna prva opomena

Podrška za načelnika Spasojevića da uspije u svojoj namjeri, a apel za Upravu policije da rasvijetli ovaj slučaj, kako bi počinioci bili kažnjeni za krivično djelo u kojem na svu sreću niko nije povrijeđen, poručuju iz ove partije

Načelniku Istražnog zatvora Predragu Spasojeviću ponovo je bačena eksplozivna naprava u dvorište kuće, ali na sreću ovoga puta nije eksplodirala.

- Prošlog puta je takođe samo pukom srećom izbjegnuta tragedija! Izgleda da Upravi policije nije bila dovoljna prva opomena kad je prethodne sedmice bomba eksplodirala u krošnji drveta ispred kuće Spasojevića, da ozbiljnije reaguje i zaštiti fizičkim obezbjedjenjem načelnika Istražnog zatvora i njegovu porodicu, saopšteno je iz Radničke partije.

Kako su ocijenili, država Crna Gora već odavno je poligon za obračune kriminalnih organizacija, i krajnje je vrijeme da policija preduzme ozbiljne korake u obračunu sa vinovnicima i prije svega radi na intenzivnijoj zaštiti onih lica koja su meta zbog posla kojim su odabrali da se bave.

- Podsjećmo iz Uprave za izvršavanje krivičnih sanckija optužili su kriminalne organizacije da na ovaj način organizovane kriminalne grupe pokušavaju da spriječe da se zavede red u zatvoru. Podrška za načelnika Spasojevića da uspije u svojoj namjeri, a apel za Upravu policije da rasvijetli ovaj slučaj, kako bi počinioci bili kažnjeni za krivično djelo u kojem na svu sreću niko nije povrijeđen. Krenimo u odlučniju borbu protiv organizovanog kriminala, za miran i bezbjedan život svih građana Crne Gore, navode iz Radničke partije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 09:45