Danilo Šaranović / - SASAMATIC
04/07/2024 u 11:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šaranović: Prvo ubistvo eksplozivnim napravama koje je rasvijetljeno

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović pohvalio je rezultate danonoćnog rada službenika Sektora za borbu protiv kriminala, Regionalnih centara “Centar” i “Jug”.

Ovi službenici u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom rasvijetlili su teško krivično djelo počinjeno na Cetinju postavljanjem eksplozivne naprave, a kojom prilikom su smrtno stradala dva lica, a tri teško povrijeđena.

- Bivše samozvane “policajce” koji posljednjih dana pokušavaju baciti sjenku na rezultate rada policije najbolje demantuju sljedeće okolnosti. Od 2015. godine je počinjeno 10 ubistava posredstvom eksplozivnih naprava, a ovo je prvo koje je rasvijetljeno, i to u rekordnom roku. Za razliku od prošle godine, ove godine su rasvijetljena sva krivična djela protiv života i tijela nastala kao rezultat obračuna OKG iz prošle i ove godine. Sve ovo najbolje potvrđuje danas jasno saopšteni stav policijskih funkcionera - kriminal nije i neće biti jači od države - izjavio je ministar Šaranović.

Ministar je u ime države Crne Gore, policijskim službenicima zahvalio na ovako hrabrom i profesionalnom obavljanju najdelikatnije dužnosti današnjice, a to je bez sumnje borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, u kojoj će im ministarstvo pružiti punu afirmaciju i pomoć, poboljšanjem uslova u kojima rade i na koji god način bude neophodno.

Osumnjičeni za napad na Cetinju identifikovan, ali u bjekstvu

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 11:47