/ - FOTO: GOV.ME
24/12/2023 u 12:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slučaj "Tunel": Mirotić pušten da se brani sa slobode

Mirotić se sumnjiči da je pomagao kopačima tunela koji je prokopan u podzemlju između depoa Višeg suda i zgrade preko puta u Njegoševoj ulici u Podgorici

Jedan od osumnjičenih za saučesništvo u obijanju depoa podgoričkog Višeg suda Predrag Mirotić pušten je sinoć iz pritvora da se brani sa slobode, potvrđeno je za naš portal. Mirotić se sumnjiči da je pomagao kopačima tunela koji je prokopan u podzemlju između depoa Višeg suda i zgrade preko puta u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Slučaj "Tunel": Baćović, Vuljaj, Piperović i Milačić danas kod istražnog sudije

Osim Mirotića, u slučaju tunel osumnjičeni su i Katarina Baćović, Ivica Piperović, Nikola Milačić i Marijan Vuljaj. Oni su ranije uhapšeni. Takođe, policija je tragala i za Vladimirom Erićem iz Loznice, koji je uhapšen je na aerodromu u Stokholmu. Policija potražuje Dejana Jovanovića iz Loznice, Veljka Markovića i njegovog strica Milana Markovića.

Slučaj tunel: Ukradena i manja količina droge iz depoa Višeg suda

Grupa osumnjičena za kopanje tunela koji vodi do depoa Višeg suda u Podgorici, prema ranijim navodima istrage, tereti se za krivično djelo teška krađa i sprječavanje dokazivanja. To proizilazi iz naredbe za istragu u koju je portal Dan imao uvid. 

Zatim su probili betonski zid na depou i kroz tako načinjeni otvor, od 08. septembra 2023. do 11. septembra 2023. godine ušli u prostorije depoa, u kojem su izvršili pregled i preturanje više stvari i predmeta u kojima se vode ili su završeni sudski postupci. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:28