Фото: Detective Info, Тамара Звицер
11/08/2021 u 10:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Тамара Звицер прва дама кавачког клана: Због Радоја спремна и да пуца, шкаљарци покушали да је убију

Иако су сигурносне камере зграде снимиле Тамару Звицер како репетира пиштољ, ово оружје никада није пронађено, те украјинска полиција против ње не води никакав поступак

Тамара Звицер, супруга вође кавачког клана Радоја Звицера, годинама носи титулу прве даме подземља, пише Kurir.rs/Blic.

О Тамари медији су писали више пута - љубав са најопаснијим човјеком у региону више пута ју је умало коштала живота, али она га и даље вјерно прати и чува му леђа. Понекад чак и дословно. Филмска сцена догодила се прошле године у Украјини када су припадници шкаљарског клана покушали да ликвидирају Звицера, који се с породицом у тој држави скривао дужи временски период. Први кавчанин џогирао је кроз луксузно насеље у ком је живјео са породицом, када се на улици зауставио "смарт" из ког је истрчало неколико нападача. Насред улице отворили су ватру и пуцали у Звицера који је погођен са неколико хитаца пао на земљу.

image

Фото: Detective Info, Тамара Звицер

Звицер овај напад сасвим сигурно не би преживио да у последњој секунди из зграде, са пиштољем у рукама, није истрчала његова дугогодишња супруга. Тамара је запуцала на нападаче који су се шокирани, ни не схватајући одакле лете меци ка њима, брже-боље дали у бег. Да се ово није догодило, нападачи би по њиховом добро уиграном рецепту, пришли Звицеру и "овјерили га" хицем у главу.

Недељама је вођа кавачког клана био у болници у Украјини, чувало га је обезбјеђење и полиција, а када се опоравио кренуо је право у Црну Гору. Након тога успедила је одмазда за овај напад и серија убистава припадника шкаљарског клана.

Иако су сигурносне камере зграде снимиле Тамару Звицер како репетира пиштољ, ово оружје никада није пронађено, те украјинска полиција против ње не води никакав поступак. Пуцала је насред улице, али то као да се није догодило.

То није био први пут да је  Тамара имала опасан сусрет са супарницима њеног мужа. Њу су наводно покушали да убију неки чланови шкаљарско гклана .

(Kurir.rs/Blic)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 18:21