/ - ILUSTRACIJA
16/08/2024 u 10:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen ruski državljanin, pronađena marihuana

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti,,Jug“ - Odjeljenja bezbjednosti Bar, preduzimajući planske aktivnosti na pronalasku opojnih droga i u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, lišili su slobode ruskog državljanina V.G. zbog posjedovanja opojnih droga i nedozvoljenih supstanci.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice V.G., u naselju Haj Nehaj, u Sutomoru, prilikom kojeg su pronađena dva pvc pakovanja sa biljnom materijom zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, mase oko 90 grama, kao i pvc pakovanje sa nepoznatom materijom braon boje mase oko 12,0 grama, koja će biti predmet daljih vještačenja - saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su locirali i lišili slobode V.G. na graničnom prelazu Dračenovac, nakon čega je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv imenovanog podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, zaključuju u saopštenju.

U Danilovgradu uhapšena osoba sa dva kilograma kokaina

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 19:06