ilustracija / - FOTO: UPRAVA POLICIJE TWITTER
10/09/2024 u 16:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšena tri turska državljanina zbog falsifikovanja dokumenata

Policijski službenici Sektora granične policije podnijeli su krivične prijave protiv tri turska državljanina koji se sumnjiče za krivično djelo falsifikovanje isprave, a jedan od njih i za krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

- Naime, 6. septembra oko 22.40 časova na graničnom prelazu Debeli brijeg kontrolisano je vozilo francuskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.D. (59), turski državljanin. Sa njim su se u vozilu nalazili I.H.A. (24) i Z.D. (59), takođe državljani Republike Turske- navode iz policije.

Prilikom kontrole oni su policijskim službenicima na uvid dali francuske dozvole za privremeni boravak za koje se posumnjalo da su falsifikati. 

Podgorica: Uhapšena žena, vozila s 3,94 promila alkohola u krvi

- Nakon prikupljenih obavještenja od lica i konsultacije sa postupajućim državnim tužiocem, protiv I.H.A., Z.D. i M.D. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje isprava i oni su lišeni slobode. Daljim aktivnostima na terenu, nakon prikupljenih dodatnih obavještenja po nalogu postupajućeg tužioca, službenici Stanice granične policije I – Herceg Novi, podnijeli su protiv M.D. i krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi- rečeno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 20:28