/ Фото: Срђан Бољевић
16/11/2021 u 21:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Због остатака тијела пронађених на Ловћену истрага против 12 кавчана

СДТ је формирало предмет након што су у околини Ловћена пронађени дјелови тијела за које се сумња да је у питању Радуловић

Саслушањем Слободана Кашћелана и Игора Божовића, Специјално државно тужилаштво отворило је извиђај у новом предмету поводом убиства Мила Радуловића званог Капетан, сазнаје незванично Дан.

СДТ је формирало предмет након што су у околини Ловћена пронађени дјелови тијела за које се сумња да је у питању Радуловић.

Истрагом је, наводно, обухваћено 12 особа међу којима су наводне вође "кавачког клана" Слободан Кашћелан, Радоје Звицер  Игор Божовић,  Вељко Беливук и Марко Миљковић из Београда.

ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ: СДТ покренуло поступак због вишеструког убиства у ЦГ, Међу осумњиченима Беливук и Миљковић

У СДТ у на околности поводом поменутог догађаја саслушани су Кашћелан и Божовић данас су настављена саслушања и сви саслушани који су износили одбрану су негирали кривицу и било да имају каква сазнања о предметном догађају.

Докази су базирани на основу доказа прикупљених преко апликације SКY, гдје је пресренута комуникација неких од особа обухваћених истрагом. Капетан се водио као нестало лице, наводно су га отели Беливук и Миљковић кад су у Спужу убили Спахића и Хоџића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:45