/ -
19/09/2024 u 15:06 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Borovinić Bojović: Mi sigurno nećemo koalirati sa DPS-om

Podgorica je do 2022. godine bila zarobljen grad, poligon za bogaćenje DPS-a i saletita i tada smo je oslobodili kandži DPS-a i napravili dogovor da grad učinimo slobodnim i gradom sa jednakom šansom za sve, saopštili su iz koaliciјe "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" u razgovorima sa građanima Pipera

– Sada bivši režim, pomognut novim partnerima željnim vlasti i bez obzira za Podgoricu, blokiraju naše planove za budućnost. Ne smijemo dozvoliti da Podgoricu pod svoju vlast preuzmu oni koji nemaju dobre namjere i koji su neozbiljni. Ne smjemo dozvoliti destabilizaciju Podgorice, jer je naš grad krenuo da se gradi, asfaltira, popravlja i razvija. Za razliku od bivšeg režima, mi smo isporučili rezultat, pratili reakciju građana i radićemo na tome da nam svima bude komfornije i bolje - saopštili su iz koalicije.

Iz koalicije su saopštili da će do kraja oktobra Piperi imati vidljivo poboljšanu situaciju na putevima i poručuju da sledeće četiri godine neće dozvoliti da ih neko iz hira zaustavlja u radu.

– Jedinstvo, zajedništvo i konstruktivnost naše su glavne vodilje. Sve smo zajedno u prethodnih godinu dana radili i radićemo i naredne četiri godine - poručila je Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste koalicije "Za budućnost Podgorice – grad svih nas" u Piperima.

Ona je kazala da će biti stožer buduće vlasti, te da su garancija stabilne i jake Podgorice.

– Mi smo koalicija koja sigurno neće koalirati sa DPS-om. Nije svejedno za koga će građani glasati na ovim izborima, jer se radi o potpuno različitim namjerama koje neko ima za našu Podgoricu. Mi smo jedina koalicija koja je jasno i precizno kazala da neće praviti koaliciju sa bivšim režimom - kaže Borovinić Bojović.

Radoš Zečević, direktor Puteva kazao je da već imaju veći broj polazaka i biće još bolja situacija, a u korist svih građana.

– Planirana su četiri i po kilometra asfalta ovdje, i mi smo polovinu odradili. Nećemo se držati plana ni za jedno naselje i uradićemo više, kako bismo što prije imali rezultat - kaže Zečevića.

Iz koalicije navode da su na političkoj sceni oni koji već četiri godine donose nesigurnost i neozbiljno se ophode prema procesima.

– Rogamima ćemo obezbijediti bezbjednost i odbraniti povjerenje u naša djela. Da bismo govorili o struji, o putevima i rupama, svemu ostalom, osnovno je da ljudi budu bezbjedni. Mi donosimo tu sigurnost u bezbjednost i napredak - saopštili su iz koalicije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 15:06