Nada Brajović / -MILOŠ VUJOVIĆ
10/09/2024 u 17:11 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brajović: Mi smo nepotkupljive patriote

Mi nećemo imati niti jedan bilbord, niti jednu plaćenu reklamu na nekoj televiziji, na nekom radiju. jer mi smo grupa slobodnih građana, nepotkupljivih, borbenih patriota, koji žele da mijenjaju društvo i kojima je javni interes ispred svega, saopštila je Nada Brajović, iz Crnogorske građanske akcije

– Svi ljudi u Crnogorsku građansku akciju su došli već poslovno obezbijeđeni, situirani i bez potrebe za nekim dodatnim angažovanjem. Ali situacija u gradu i uopšte u društvu je takva, da nam ne dozvoljava, bilo mlađim, bilo starijim koleginicama i kolegama, da sjedimo mirno i da nekoga čekamo. Koga čekamo kažite mi? Ko je u politici radi moći ili radi novca to najbolje apstinenti znaju. Koje su se politike pokazale dobre, to najbolje znaju mladi koji su pobjegli odavde, koji rade daleko od svojih roditelja negdje po svijetu, dok misle na svoju Crnu Goru i svoju Podgoricu - kaže Brajović.

Brajović pozova sve one koji žele neku promjenu i kojima ne odgovara ovakvo stanje u Podgorici, da zasuku rukave i priključe se akciji, bez interesa, bez želje za moćnim pojedincima.

– Poručila bih onima koji u ovoj kampanji za podgoričke izbore ulažu milione, neka im je sa srećom. Stajemo im na crtu sa naših budžetom od predviđenih 2.000 eura. Oni koji planiraju da steknu ličnu moć ili da iznevjere povjerenje poslije izbora, neka im je takođe sa srećom – nijesu naša parta! Sa nama ste načisto. Naša snaga leži u vama, jer osjećamo da nam vjerujete - navodi Brajović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
NADA BRAJOVIĆCGA
16. septembar 2024 10:18