Za budućnost Podgorice / Mićko Vujisić
28/09/2022 u 20:27 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koalicija za "Za budućnost Podgorice" započela prvu izbornu konvenciju

Kada su namjere časne i znamo šta želimo, onda pobjeda neminovno dolazi. Svi ćemo slaviti 23. oktobra. Da našoj djeci obezbijedimo bolju budućnost, kazala je Borovinić Bojović

Predstavljanjem predizbornog programa stanovnicima mjesnih zajednica Stara varos, "19. decembar" i Drаč, koalicija Demokratski front - Prava Crna Gora - Slobodna Crna Gora - Radnicka partija pokret "Za budućnost Podgorice" započela je prvu konvenciju uoči predstojećih lokalnih izbora u Podgorici koji su zakazani za 23. oktobar.

- Kud ćete bolju situaciji nego kad vidite da ne možemo stati u kancelariju nego moramo ispred kancelarija da razgovaramo. Sjutra u Srpskoj kući u 19 h kreće naša kampanja. Budućnost Ppodgorice je više nego izvjesna. Ovdje mnogo toga treba da se promijeni. Moramo zaustaviti korupciju u Glavnom gradu. Srećni smo što imamo dobru kandidatkinju. Naši odbornici su nova lica. Pobjeda je naša - kazao je Andrija Mandić.

image

Za budućnost Podgorice

Mićko Vujisić

Milan Knežević kazao je da već sad mogu predstaviti novu gradonačelnicu Podgorice.

– Uvјeren sam da će i oni koјi su podržavali DPS i našu političku konkurenciјu između Jelene Borovinić Bojović i Ivana Vukovića lako odabrati i glasati za našeg kandidata. Vidјeli ste da јe naša politička konkurenciјa krenula sa kampanjom da ne znate da li јedan dan prodaјu dormeo proizvode, a drugi dan usisivače i kada slušate Ivana Vukovića ovih dana shvatate da se radi o čovјeku koјi јe žrtvovan, za koga i u DPS-u znaјu da ne može da pobiјedi. Sasvim јe јasno da ova njihova koaliciјa sklepana na brzinu kao raspored časova ne da ne može da pobiјedi u Podgorici, nego će se tako raspršiti da ćemo mi posliјe podgoricičkih izbora morati da uradimo ono što pripada DF-u, a to јe da krenemo u potpuno oslobođenje Crne Gore. Očekuјemo pobјedu u više crnogorskih gradova, ali ono što јe izvјesno јeste da јe Podgorica grad koaliciјe "Za budućnost Podgorice" – poručio јe Knežević.

image

Za buducnost Podgorice

Mićko Vujisić

Kandidat za gradonačelnika Podgorice Jelene Borovinić Bojović kazala je da je srećna što kampanja kreće sa ovog mjesta iz srca Podgorice.

- Čast mi je što predvodim listu, a osnovni zadatak je komunikacija sa vama, jer mi smo tu za vas. Lijepo je kada razmišljamo o zgradama ali potrebniji su ljudi. Grad ne čine zgrade nego ljudi. Mi želimo da se grad vrati vama. Prve korake napravila sam u Ulici Jovana Tomaševića. Neću odustati dok vam ne vratimo Podgoricu. Kada su namjere časne i znamo šta želimo, onda pobjeda neminovno dolazi. Svi ćemo slaviti 23. oktobra. Da našoj djeci obezbijedimo bolju budućnost. Ne razmišljamo tenderski, već o budućnosti naše djece - kazala je Borovinić Bojović.


 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 22:35