Andrija Mandić / - FOTO: DEMOKRATSKI FRONT
02/04/2023 u 20:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Očekujem veliku narodnu pobjedu

On je kazao da se večeras stiču uslovi da Crna Gora krene u ozbiljnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala i postane demokratsko i sređeno društvo

Ovo jedan od najvažnijih dana za Crnu Goru i raduje me što će Demokratski front dati ključni doprinos da pobjeda bude ubjedljiva, kazao je predsjednik NSD-a Andrija Mandić u izjavi nakon glasanja u drugom krugu predsjedničkih izbora.

On je istakao da očekuje veliku narodnu pobjedu.

- Moja porodica i ja smo obavili građansku dužnost. Imamo veliku priliku da raskrstimo sa režimom Mila Đukanovića - kazao je Mandić. 

Naglašava da se oko dvije i po hiljade aktivista Demokratskog fronta nalazi na biračkim mjestima širom Crne Gore, sprečavajući potencijalnu izbornu krađu. 

- Petnaest dana smo obilazili naše glasače. Pozvali ih da svi izađu na izbore, a naš kol centar potvrdio da će oni izaći i dati podršku kandidatu Jakovu Milatoviću kako bi se ispunio najvažniji cilj da Crna Gora krene naprijed, a ona ne može krenuti naprijed dok se ne oslobodi Mila Đukanovića i njegovog režima - rekao je on. 

Mandić je izrazio očekivanje da će ta velika narodna pobjeda otvoriti nova vrata i nove mogućnosti svim dobrim ljudima u Crnoj Gori i da se večeras stiču uslovi da Crna Gora krene u ozbiljnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala i postane demokratsko i sređeno društvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 04:38