CGA / -FOTO: M.VUJISIć
14/09/2024 u 11:15 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Miodrag Lopičić: Nema kompromisa oko interesa građana

Oko interesa građana Podgorice i države Crne Gore nema kompromisa, poručio je Miodrag Boro Lopičič, kandidat za odbornika Crnogorske građanske akcije.

Lopičić poručuje da Crnogorska građanska akcija ima jasno definisana pravila sa kojim političkim subjektima mogu sarađivati.

–  Svi oni koji poštuju državu Crnu Goru, njene simbole i sve međunarodne rezolucije i konvencije, naši su partneri za saradnju. Glavni pokretač naše akcije širokih razmjera je samo ljubav prema državi, uz jedinstvenu platformu u kojoj se glas svakog pojedinca podjednako čuje. CGA čine profesionalci u svojim oblastima, koji su razlog za angažovanje u CGA našli u želji da doprinesu ozdravljenju društva i uspostvaljanju sistema vrijednosti – rekao je Lopičić.

On navodi da ne mogu biti nijemi posmatrači dok se, kako kaže, urušava svaka institucija u Podgorici. 

– Mi baštinimo i promovišemo vrijednosti koji će svi građani Podgorice prepoznati i imati jednostavan izbor 29. septembra. Jer sa nama nema zapošljavanja po partijskoj dubini! Nema korišćenja službenih automobila u privatne svrhe! Nema visokih partijskih funkcionera na mjestima izvršnih direktora javnih preduzeća i nema nadoknada za rad u skupštinskim odborima. Naš cilj je rešavanje problema, a ne prazna obećanja. Odgovoran odnos prema resursima glavnog grada i države. Ugovor o koaliranju obavezan je kao javni dokument – poručuje Lopičić. 

 

 

                            

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 11:15