/ -
04/09/2024 u 11:46 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikolić: Saša Mujović duže glasao DPS od mene

Portapol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić saopštio je da nosilac liste PES-a i Demokrata na predstojećim izborima u Podgorici, Saša Mujović, nije rekao istinu kazavši da nikad nije glasao niti da je bio dio Demokratske partije socijalista Crne Gore.

– Naime, Saša Mujović nije bio samo glasač naše partije već i dugogodišnji aktivista tokom izbornih kampanja. O tome svjedoči i fotografija koju dostavljam u prilogu saopštenja, a koja je nastala na jednom od štabova održanih uoči lokalnih izbora u Podgoricu 2022. godine – naveo je NIkolić. 

Nikolić poručuje da će, ukoliko Mujović nastavi da govori neistine, obavijestiti crnogorsku javnost i o tome kakva vrsta štaba je u pitanju, ko ga je vodio, gdje su održavani sastanci i kakav je konkretan doprinos Mujovića bio izbornom rezultatu koalicije „Svi za naš grad!”.

– Dodatno, Saša Mujović ima duži glasački staž kada je u pitanju Demokratska partija socijalista od mene. Naime, ja sam biračko pravo prvi put iskoristio 2012. godine sticanjem punoljetstva, a Mujović još od ranih 2000-ih aktivno i sa strašću glasa DPS. Finalno, tužno je posmatrati dekana Elektrotehničkog fakulteta kako na ovaj način prlja besprekornu biografiju i srozava svoj ugled u javnosti. Saša, sačuvaj barem malo integriteta i prestani da potpisuješ saopštenja koja ti uvaljuju i da slušaš komunikacione savjete Demokrata. Možeš ti i bolje od toga – poručio je Nikolić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 12:49