/ - FOTO: RADOVIĆ
06/10/2022 u 16:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radović: funkcioniri, koji bi bez fotelje bili niko i ništa, platiće cijenu njihovih ucjena

Takođe, i danas nažalost imamo situaciju da su se prostorije državnih i opštinskih preduzeća, prostorije mjesnih zajednica i sale pojedinih hotela pretvorile u štabove samo jedne partije, navodi on

Poštovani sugrađani, uprkos istinskoj želji da ne podgrijavam predizborne tenzije i nadi da će nam barem jedan izborni ciklus proći bez negativnih stvari, osjećam potrebu da javno osudim nasilničko ponašanje pojedinih učesnika na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, poručio je predsjednik OO Demokrate Budva Krsto Radović.

Dodaje:"Partija kojoj pripadam i ja lično, zalagali smo se da se svi izborni procesi odvijaju u miru, toleranciji i bez dodatnog spoljnjeg pritiska".

-Takođe, borili smo se i za to da se zaposleni u javnim preduzećima ne pritiskaju na bilo koji način, da se ne prave spiskovi zaposlenih, a čemu nažalost možemo svedočiti u preoteklim danima. Danas smo svjedoci da se najsuroviji pritisak vrši na zaposlene u državnim i opštinskim preduzećima od strane Demokratskog fronta. Svjesni smo da i ovolikog mrcvarenja i ucjenjivanja nije bilo možda ni u zenitu moći Demokratske partije socijalista. Moram pomenuti i da se pojedini zaposleni oslobađaju svojih svakodnevnih radnih obaveza kako bi bili na svakodnevnom raspolaganju DF- u a da se inkasanti, radnici zaposleni u gradskoj čistoći, radnici obezbeđenja i drugi prisiljavaju na terenski rad u kampanji DF- a. O nezakonitom trošenju opštinskih sredstava ne treba trošiti ni riječi- navodi on.

Dodaje:"Takođe, i danas nažalost imamo situaciju da su se prostorije državnih i opštinskih preduzeća, prostorije mjesnih zajednica i sale pojedinih hotela pretvorile u štabove samo jedne partije".

-Uvaženi sugrađani, budite svjesni da svemu ovome dolazi kraj 23. oktobra i da će pojedini sadašnji funkcioniri, koji bi bez te svoje fotelje u ovom gradu bili niko i ništa, platiti cijenu njihovih ucjena a da će već 24. oktobar donijeti neke ljepše boje našem gradu. I zato #Idemoljudi #IdemoBudva- poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:11