Jelena Borovinić Bojović / -M.VUJISIć
29/09/2024 u 20:00 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Borovinić Bojović: Partneri će nam biti političke strukture koje su u Vladi

Sigurno nećemo sjesti za isti sto sa predstavnicima Demokratske partije socijalista, a sa druge strane za nas je važan demokratski, a ne ucjenivački kapacitet, rekla je Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste koalicije "Za budućnost Podgorice - gard svih nas"

– Važno je da svi konstituenti priznaju rezultate izbora, odnosno volju građana i građanki Podgorice. Očekujem da će koalicija "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" biti okosnica, odnosno stožer buduće vlasti, i da ćemo svakako sjesti za isti sto sa svima onima koji njeguju, odnosno baštine demokratski kapacitet. Komunikacija između Glavnog grade i Vlade mora da bude jako konstruktivna i dobra, i zato će naši partneri sigurno biti predstavnici političkih struktura koje se nalaze u Vladi. Naravno, svi oni koji su pobjednici 30. avgusta 2020. godine, dobrodošli su ukoliko budu poštovali izbornu volju građana. To je najvažnije, jer važni su građani, a ne mi - kazala je Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović kaže da je ovo jako važan dan za Podgoricu.

– Podgorica je grad koji treba da se razvija, da napreduje i da bude lice pravog, demokratskog, evropskog grada, onako kako sugrađani i sugrađanke ovoga grada zaslužuju. Nemamo vremena za gubljenje. Izbori su postali česti. Međutim, sigurna sam da će građani potvrditi ponovo svoju demokratsku posvećenost gradu, da će potvrditi značaj razvoja i napretka Podgorice i da će učiniti sve da konačno počnemo da govorimo i razmišljamo o temama koje su važne za grad i za građane, a ne isključivo za političare - navela je Borovinić Bojović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 20:02