Ivan Vuković / Mićko Vujisić
29/09/2022 u 11:20 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vuković predstavlja izborni program za naredne četiri godine

Ideja je da nastavimo istim putem, po mogućnosti još bolje, kazao je Vuković

Nosilac liste "Svi za naš grad-dr Ivan Vuković", gradonačelnik Ivan Vuković predstavio je izborni program za naredne četiri godine. On je naveo da su u prethodnom periodu ostvarili rezultat za ponos.

- Ideja je da nastavimo istim putem, po mogućnosti još bolje. Jedan od prioriteta je očuvanje duha stare Podgorice. Staroj varoši i Draču smo bili maksimalno posvećeni. U planu je uređenje ulica Ljubovic, Vlada Martinović, Špira Mugose... - rekao je Vuković.

Naša ideja je da izgradimo most koji će spojiti ulicu Predrag i prostor iza spomenika kralja Nikole, rekao je Vukovic.

- U planu je revitalizacija Jusovače. Čeka nas rekonstrukcija trga ispred Željezničke i Autobuske stanice, ali i rekonstrukcija Trga Božane Vučinić - naveo je Vuković.

On je dodao da je jedan od prioriteta i uređenje centra grada.

- Osim rekonstrukcije ulica Miljana Vukova i Balšića, ostaje da sredimo Karađorđev park, da nađemo rješenje za robnu kuću, a kruna napora je rekonstrukcija Trga Balšića. Ideja nam da je ispod trga izgradimo garažu - poručio je Vuković.

Osvrnuo se i na zdravstvenu zaštitu.

 -Računam da ćemo za 15 dana u Tološima otvoriti Dječiju kuću za smještaj žrtava nasilja. U narednom periodu ćemo izgraditi višenamjenske objekte u Zagoriču i na Zabjelu. Spremni smo da damo doprinos za izgradnju gradske bolnice i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Ideja je da formiramo i Centar za palijativnu njegu - naveo je gradonačelnik.

foto i video: Mićko Vujisić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:35