Vuk Kadić: Broj 2 za dvije vrijednosti Podgoricu i porodicu! / - VUK KADIć: BROJ 2 ZA DVIJE VRIJEDNOSTI PODGORICU I PORODICU!
07/09/2024 u 14:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vuk Kadić: Broj 2 za dvije vrijednosti Podgoricu i porodicu!

Lista „Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu“ na današnjem zvaničnom izvlačenju mjesta na glasačkom listiću dobila je broj 2.

- Za nas ovo nije običan broj - ovaj broj simbolizuje dvije, za nas, najveće vrijednosti: Porodicu i Podgoricu. Naši ciljevi kada uđemo u podgorički parlament su jasni – napredak u svim sferama života, posebno za porodice, mlade i one koji traže sigurnost i stabilnost u svom gradu - navode u saopštenju.

- Broj 2 nas dodatno motiviše da u predstojećim danima nastavimo sa snažnom i pozitivnom kampanjom, koja će građanima ponuditi konkretna rješenja za probleme koji nas muče - rekao je nosilac liste,  Vuk Kadić.

Utvrđen redosled na glasačkom listiću na lokalnim izborima u Podgorici: Prvo mjesto listi Duška Markovića

- Pozivamo sve građane Podgorice da 29. septembra daju podršku našem programu i viziji – zajedno ćemo graditi grad u kojem su svi zaštićeni, poštovani i ponosni na svoje učešće u njegovom razvoju.“ Pokret Naprijed ne zaboravlja ključne probleme grada poput neplanske izgradnje, nedostatka vrtića i škola, te problema u saobraćaju. Broj 2 na listi je znak za korak naprijed i za Podgoricu i porodicu, u gradu koji će biti prilagođen potrebama svih građana – od najmlađih do najstarijih. Sa brojem 2 idemo naprijed, za Podgoricu i porodicu - završio je  Kadić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 14:16