Dragan Živković / -FOTO: MIćKO VUJISIć, DAN
04/09/2024 u 11:24 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Živković: Nastavljamo borbu za dostojanstvo podstanara

Predsjednik Udruženja podstanara Crne Gore Dragan Živković pozvao je građane da se uključe u borbu kako bi zajedno napravili promjenu.

On je naveo da se borba za pravdu i dostojanstvo se nastavlja, te da neće stati dok podstanari ne postignu ono što zaslužuju.

– Svjedoci smo da su desetine hiljada porodica ostale bez mogućnosti da steknu sigurnost, da imaju svoj dom, dok u isto vrijeme na hiljade stanova ostaje prazno. Suočeni sa ovom nepravdom, odlučili smo se boriti i osnovati pokret koji bi predstavljao sve one porodice koje su obespravljene i osuđene na život bez svog krova nad glavom. Međutim, kada su te iste porodice, ti isti ljudi, dobili priliku da podrže ovu borbu, mnogi od njih nisu bili spremni ni da je podrže, a kamoli da se direktno i hrabro uključe. Šta nam to govori? To je jasna poruka političkim manipulatorima da vas i dalje mogu predizborno varati i plašiti, a vi, iako znate da vas lažu, ipak to dopuštate. Pravo pitanje je – zašto to radite sebi, svojoj djeci i njihovoj budućnosti? Zašto dopuštate da vam oduzimaju dostojanstvo i pravo na bolji život? Naša borba nije samo za krov nad glavom, već i za pravdu, poštenje i budućnost svih nas – rekao je Živković. 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:52