Aleksa Bečić / - GOV.ME
17/12/2023 u 18:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić jedini kandidat za predsjednika Demokrata

U novom sazivu Glavnog odbora biće oko 80 odsto visokoškolaca, desetak magistara i doktora, kao i 50 odsto onih koji su prvi put članovi Glavnog odbora

Demokrate će svoj treći redovni kongres održati u sportskoj dvorani u Danilovgradu 24. decembra uz učešće više od 1500 delegata i gostiju, pod sloganom "ČISTA POSLA", saopšteno je RTNK iz ove partije.

Navode da je u proteklih 40-ak dana sproveden unutarpartijski postupak u svim opštinskim organizacijama predlaganja kandidata za delegate trećeg Kongresa, članove novog saziva Glavnog odbora i Predsjednika Demokrata.

- U svim opštinskim organizacijama dosadašnji predsjednik Aleksa Bečić predložen je za novi četvorogodišnji mandat. Glavni odbor i Predsjedništvo utvrdili su jednoglasno na sjednici održanoj danas sve neophodne akte o kojim će se izjasniti Kongres. Samim tim, jednoglasno je kao kandiat za predsjednika utvrđen Aleksa Bećić, kao i predlog novog sastava Glavnog odbora koji će brojati 125 članova, kazali su iz Demokrata.

U novom sazivu Glavnog odbora biće oko 80 odsto visokoškolaca, desetak magistara i doktora, kao i 50 odsto onih koji su prvi put članovi Glavnog odbora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:24