Bečić i Varhelji / - VLADA CRNE GORE
27/02/2024 u 15:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić sa Varheljijem: Nećemo propustit veliku evropsku priliku, istorijsku i generacijsku šansu

Bečić je kazao da je zadovoljan što Crna Gora ubrzano korača ka dobijanju IBAR-a i nakon toga, ove godine, zatvaranju pregovaračkih poglavlja

Sjajan sastanak sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Oliverom Varheljijem na početku njegove posjete Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić nakon sastanka u Vili Gorica.

- Detaljno sam predočio komesaru pojedinačno po svakom privremenom mjerilu za poglavlja 23 i 24 šta smo sve realizovali do ovog trenutka, naveo je Bečić na društvenoj mreži Iks (X).

Komesar je saopštio da je srećan što čuje da rad na Poglavljima 23 i 24 veoma dobro napreduje.

- Bilo je sjajno čuti nove informacije od zamjenika predsjednika Vlade, gospodina Bečića. Posvećenost i predanost radu na reformi pravosuđa, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije je uvjerljiva, istakao je Varhelji.

Bečić je kazao da je zadovoljan što Crna Gora ubrzano korača ka dobijanju IBAR-a i nakon toga, ove godine, zatvaranju pregovaračkih poglavlja.

- Jasno sam saopštio da ovu veliku evropsku priliku, crnogorsku istorijsku i generacijsku šansu nećemo propustiti. Zaključeno je da je ubrzanje evropskog puta Crne Gore kao najnaprednijeg kandidata, odlična vijest za Crnu Goru ali i sve zemlje kandidate, istakao je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 14:41