/ ODBOR ZA BEZBJEDNOST - IVAN PETROVIC-IPE
04/12/2021 u 15:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бошковић: Нова власт за годину вратила Црну Гору деценијама уназад

Он је цитирао и Његоша

Годину дана је од устоличења апостолске Владе. Година дана која је изненадила чак и све нас који смо очекивали све најгоре од незнавених, неиживљених и људи са лошом намјером према свему што има ознаку црногорског, поручио је посланик ДПС-а и бивши министар одбране Предраг Бошковић на твитеру.

Он је навео да је за годину дана Црну Гору нова власт вратили деценијама уназад, а рекао би вијек уназад.

- Права обесправљених Црногораца су таман на нивоу оних која су била истих година прошлог вијека. Економију су уништили да је на нивоу оне послије првог свјетског рата. Зависност економских токова од Београда повећала се неколико пута за ових годину дана. А да се не лажемо, то им је и био циљ. Сљедећи корак је државне ресурсе кроз сумњиве аранжмане предати директно Србији - нагласио је он.

Бошковић је додао да су здравство толико понизили организационо и кадровски да и ове шарене лаже о повећању зарада у здравственом сектору изгледају као лоше режирана хорор комедија у којој желе објаснити да ако ускратимо све изворе финансирања здравства ћемо имати више новаца за плате истих.

- Безбједносне структуре су враћене на ниво с краја осамдесетих година прошлог вијека, кад се њима управљало ван Црне Горе. Прошаране су кадровима обученим и инструисаним из Београда како од наше земље направити 27. изборну јединицу “Српског Света” Да даље не бих набрајао, оно што је евидентно јесте да ова Влада и никад није била Влада Црне Горе, већ постављена од другог (СПЦ) са циљем спроводјења друштвеног геноцида према свему што се не уклапа у пројекат светосавске велике Србије - навео је он.

Бошковић је цитирао и Његоша.

 - И као што то Велики Његош написа: “Бадава су сви докази наши јавне лаже његове бадава ђаво им је очи засјенио, ђаво им је свијест полокао” Зато ова марионетска Влада мора бити разријешена чим прије, јер сваки њен нови дан  је дан суноврата наше државе - поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 08:49