Vesna Bratic, Skupstina Crne Gore,sjednica o nepovjerenju vladi / VESNA BRATIC, SKUPSTINA CRNE GORE,SJEDNICA O NEPOVJERENJU VLADI - LAZAR RUZIC
17/06/2022 u 18:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Братић Кривокапићу: Пажљиво бирајте ријечи и таргете, овдје сам своја на своме

Она је реаговала на изјаву Кривокапића, који је синоћ у емисији Начисто казао да је Братићка у једном дану "очистила" 250 директора школа, као и да то раде само окупационе снаге

Окупација у 250 смијењених директора! Кад немаш чиме да се похвалиш у властитом ресору, обавезно тражиш непријатеља. (у највећем броју наставили да раде у настави осим ако су били преко tri и више мандата функционери или се радије посветили раду на ревитализацији својих партија), поручила jе бивша министарка просвјете, културе, науке и спорта Весна Братић министру вањских послова Ранку Кривокапићу.

Она је реаговала на изјаву Кривокапића, који је синоћ у емисији "Начисто" казао да је Братићка у једном дану "очистила" 250 директора школа,  као и да то раде само окупационе снаге.

- Уколико му није повјерено и Министарство просвјете, а нарочито ако јесте, господин Кривокапић би требало да провјери чињенице. Додуше, прије свега тога било би добро да прочита Устав Црне Горе. Жао му је што му не приуштих задовољство да ми преко новина тражи дипломатски пасош. Не би ме изненадило да га је с уживањем лично "поништавао". "Окупациони" директори су црногорски држављани које Весна није довела из Српске и свакако нису сви српске националности (опет лако провјерљиво) - наглашава она.

Братић напомиње, да што се држављанства и осјећаја припадности тиче, овдје је своја на своме.

- И тако ће и остати. Моји су преци гинули за Црну Гору и поносно носили Обилића медаље и Карађорђеве звијезде, између осталог. У другом свјетском рату били су припадници НОВ. То је, опет, лако провјерљиво. Тако да, господине "антифашисто", пажљиво бирајте ријечи и таргете. Мислим да је вријеме да се позабавите својим послом. Ако Вам то из пензије није претешко. А шта мислите да Вам неко скине тај терет? - нагласила је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 12:33