Демократска ЦГ - Лого / - Демократе Лого
26/01/2022 u 14:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Прелетачи нису наши саговорници, они су издајници већинске воље грађана

И сад би Дритко и Јоко да се сви мало правимо луди, да заборавимо суштину, а оријентишемо се само на лијеп рјечник. Неће да може, наводе Демократе

Колико год да је свима јасно да је СНП у жестоком проблему, ипак зачуђује количина нискофреквентне глупости којом руководство ове, сад већ извјесно у дилу са ДПС-ом, партије безуспјешно покушава да се оправда пред јавношћу. Више не знају ни куда ни како, па прибјегавају старим олињалим флоскулама из пи-ар историје њиховог будућег коалиционог партнера ДПС-а. А оправдано сумњамо да им саопштења и пишу други: УРА и ДПС, наводи се у реаговању Демократске Црне Горе.

- Једна од тих легендарних теза политичког крила мафије с којим се Јоковић данас зближава је да се "Демократе свађају са сваким". Да подсјетимо оног коме је ДПС прије неки дан дао лиценцу европјеца, да су Демократе партија која је много пута доказано увијек за разговор и договор, уколико постоји саговорник. А у ситуацији у којој се прелијеће у наручје ДПС-а, саговорник једноставно не постоји, већ само издајник већинске воље грађана Црне Горе. То се зове поштен политички и људски принцип, ако се Лиценцирани европејац уопште сјећа шта та ријеч значи. И сад би Дритко и Јоко да се сви мало правимо луди, да заборавимо суштину, а оријентишемо се само на лијеп рјечник. Неће да може - кажу Демократе.

Јоковић да каже да ли ће да сарађује са ДПС-ом

- Да баталимо сву ту баналну и конфузну причу: нека каже Лиценцирани европејац, ако смије, да ли ће у било какав вид сарадње са ДПС-ом и мафијом? Нека то каже цијелој јавности Црне Горе та политичка громада која је часну СНП одвела испод цензуса и довела пред гашење. Влада, мањинска влада уз подршку мафије... сасвим свеједно, јер мафија је мафија и са мафијом се нити разговара нити преговара, а понајмање договара. Не смије, нити ће смјети да каже ишта Лиценцирани европејац, јер иде у издају. Остало је само да се крије иза немуштог "... одлучиће органи партије...",  у шта му нико не вјерује.

Наводе да Лиценцирани европејац цијелој земљи, а посебно старим члановима СНП који су деценијама крварили у борби против мафије све жртвујући али се не продајући поручује: "опрости СНП, опрости Црна Горо, али 21 милион је 21 милион".

- Друго, прво масно покушава слагати да га подржава Црква, па Црква то мора демантовати, Лиценцирани европејац сад - негатор црногорске нације, борац против европских и евроатланских вриједности - у бунилу изазваном паником сад измаштава како он брине о Цркви? Цркву покушава увући у прљаву причу Јоковићевог и УРА-иног 21 милион еура. Бестидно! Он, са непостојећом подршком о којем грађани, а посебно дугогодишњи часни чланови СНП-а данас имају само једну ријеч (треба ли подсјећање која је то ријеч?) "брине о Цркви". Као што је и ДПС хтио тако СНП жели Цркву по мјери Јоковића, Лиценцираног европејца. Остави се Цркве, Јоковићу, не злоупотребљавај је у маниру ситног трговца који нон стоп гледа гдје може да ућари. Велика је то тема за тебе, и налази се на сасвим супротној адреси од оне на коју си ти кренуо - поручују Демократе.

Наводе да и сад каже Лиценцирани да ће с Мигом и Браном да брани Цркву и потпише Темељни уговор... "Јоко и Миго да нас воде у Европу... Јоко и Брано да праве државу владавине права... Е јада ових, рекли би људи. Иако је трагично, ипак је и пресмијешно".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 09:12