Демократска Црна Гора / - фото: Демократе
24/03/2022 u 16:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Демократе: Абазовић и Јоковић однарођени политичари и освjедочени ретроградни националисти

Абазовић покушава да сазове сjедницу Скупштине како би смањио трошкове превоза цигарета и наркотика своjим коалиционим партнерима, у замjену за своjу подршку - истичу Демократе

Позивамо Националистички покрет УРА да се окане предсjедника Демократске Црне Горе, Алексе Бечића и да не оптерећуjу црногорску jавност са бесмисленим и тривиjалним саопштењима, поручили су из Демократске Црне Горе.

УРА: Бечић и Мандић на деструктиван начин утичу на квалитет живота у свјетлу кризе раста цијена

- Господине Абазовићу, на погрешна врата куцате. Знате добро да, гласаjући за смjену Алексе Бечића са мjеста предсjедника Скупштине, и ствараjући нову парламентарну већину са ДПС-ом, господин Бечић више нема у надлежности заказивање било какве сjеднице Скупштине - казале су Демократе.

Додају да истрошен, преварен и изигран од стране своjих коалиционих партнера, "ретроградни националиста Абазовић jе показао као и пуно пута до сада да jе недорастао озбиљном задатку".

- Но, схвативши да jе од улоге премиjера, у међувремену, сведен на функциjу циркусантна за jеднократну употребу, господин Абазовић се бацио на сигурну карту - национализам. Таман кад помислите да не може, он вас изненади новом, широком лепезом авангардних национлистичких вриjедности. Овог пута господин Абазовић, освjедочни “грађаниста”, показуjе да се добро сналази и у улози националисте, па тако посљедних дана у Улцињу свjедочимо изливима пећинског национализма. У предизборноj камапањи у Улицњу, националистички покрет УРА служи ширењу националистичке хистериjе, док у Београду пузи пред Александром Вучићем и организациjама коjе су га вриjеђале на националноj основи и то на вечерама, на коjима jе Абазовића за ручицу одводио Андриjа Мандић - истичу из Демократске Црне Горе.

Додају да ретроградни националиста Абазовић са СД-ом, ДПС-ом, СНП-ом и Александром Вучићем свађа и диjели народ по Црноj Гори, покушаваjући да капитал стечен издаjом уновчи и преточи у приватни бизнис, односно изградњу клинике у Београду под покровитељством београдског режима.

- Због пет еура мjесечно у стању jе  да по ко зна коjи пут обмањуjе и вара црногорску jавност планираjући да сазове сjедницу Скупштине, како би несметано, заjедно са своjим коалиционим партнерима, обављао криминалне и национлистичке послове по Црноj Гори. Тако да, не покушава да сазове господин Абазовић сjедницу Скупштине да каже да воли Црну Гору од Улциња до Моjковца и да смањи циjене основних животних намирница, већ да смањи трошкове превоза цигарета и наркотика своjим коалиционим партнерима, у замjену за своjу подршку - истичу Демократе.

Према томе, ко у овом тренутку сазива сjедницу на захтjев шверцера и рекеташа, таj директно судjелуjе у њиховим криминалним радњама. Тежњу за тим за сада показуjу господин Абазовић и господин Jоковић, однарођени политичари и освjедочени ретроградни националисти, коjима jе jедина тренутно сигурна карта у рукама - национализам, служење и рекеташтима и београдским таjкунима зарад шачице власти.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 12:08