/ - DPS
18/05/2024 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS Nikšić: Kovačević ni sebe ne može da ubijedi u to da lokalna vlast radi, a kamoli građane

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević ni sebe ne može da ubijedi u to da lokalna vlast u Nikšiću radi, a kamoli građane, ocijenili su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

U toj partiji su se osvrnuli na gostvanje Kovačevića emisiji “Perspektiva” lokalnog javnog emitera RTV Nikšić.

- Da ne prepoznasmo lik, po odgovorima ne bismo znali da je to Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić. Bez one početne energije, elana i entuzijazma, pokušao je ubijediti građane kako lokalna vlast radi, a sve nam se čini da ni sebe nije ubijedio u to. Iz gostovanja saznasmo da ni sam ne zna koje su ulice i putevi u programima Opštine, ne zna šta je obećavao, a za neispunjena obećanja kriva je prva, druga ili treća Vlada, investitori, građani i tako redom - navedeno je u saopštenju OO DPS Nikšić.

Iako je Kovačević rekao da su se dotekli svakog problema, u DPS-u napominju da nijedan nije riješen.

- Nema reciklažnog centra, nema postrojenja za preradu otpada, nema investitora, nema fabrike na Grahovu, nema rasvjete, nema Prostornog plana, nema projekata, znaju gdje su problemi, ali nema rješenja. Nema završetka davno započetih projekata, nema odgovora građanima i tako dalje, nema, pa nema - napominje se u saopštenju.

"Evropski tim za Nikšić”: Kovačevića fotelja se uoči lokalnih izbora ne ljulja, ona je davno izvrnuta

Nema, kako kažu, ni zastava na ulicama grada u susret 21. maju, Danu nezavisnosti, u čast obilježavanja ovog najsvjetlijeg datuma novije crnogorske istorije.

- Kaže da će čestitati i to je to. Neka hvala, znamo koliko voli odnosno koliko ga boli ovaj datum, koliko ga boli činjenica da je Crna Gora suverena i samostalna zemlja. No, žao nam je, s tom boli moraće živjeti i on i svi njemu slični, a u Nikšiću, uskoro će svanuti novi dan u hiljadu boja “Goro moja” -ć poručuju iz nikšićkog DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 18:57