- СА КОНФЕРЕНЦИЈЕ / - НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ
28/04/2022 u 12:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Експозе мандатара Абазовића показује да се неће десити никакве промјене

Када сам га читао мислио сам да га је писао Светозар Маровић. Нема ниједне мјере нити мјерљивих индикатора за резултата то вам је као из Алан Форда – ми вам нијесмо обећали ништа и нећемо ништа испунити- навео је Медојевић

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић на конференцији за новинаре  је казао да експозе мандатара Дритана Абазовића и програм рада нове владе показује да се у Црној Гори неће десити никакве промјене.

Експозе је најбоље описати користећи цитате из Алан Форда, додао је Медојевић.

- Програм рада Владе није ме изненадио управо сам очекивао да буде све исто и да не буде квалитетнијих помака у односу на експозе Кривокапића - наводи лидер ПзП-а.

Према његовим ријечима, експозе је пун општих флоскула и празних термина.

- Када сам га читао мислио сам да га је писао Светозар Маровић. Нема ниједне мјере нити мјерљивих индикатора за резултата то вам је као из Алан Форда – ми вам нијесмо обећали ништа и нећемо ништа испунити- навео је Медојевић.

Ако је експозе писао Абазовић види се да није детектовао највеће проблеме грађана, истакао је он.

- Ако не знате узроке тих проблема не можете очекивати ни дате рјешења за проблема. Овај експозе показује да се неће десити никакве промјене. Неће бити ни лустрације ни отварања тајних досијеа, ни ревизијом прошлости већ је логично да ако идете у коалицију са ДПС-ом не дирате њихове функционере и то се види из Абазовићевог елабората. Ова влада није предвидјела како ће заштитити стандард грађана, шта ако туристичка сезона не успије. Имајући у виду ко ће бити шеф дипломатије очекујем да ће туриста бити мање а приходи знатно мањи од прошле године - поручио је Медојевић на конефренцији за новинаре.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:29