/ Саша Мијовић (Фото: Нова љевица)
20/05/2022 u 15:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мијовић: 21. мај је Дан независности, а 5. септембар 2021. су ноћ и јутро њене одбране

Ако смо пропуштили 2006. године да заокружимо Државу, сад је вријеме да то урадимо, наводи Мојовић

ГП Нова љевица свим Црногоркама и Црногорцима, свим њеним грађанкама и г рађанима свих вјера и нација, свима који Црну Гору доживљавају као своју државу, свима који је чувају и поштују, жели срећан Дан независности. То је саопштио  Саша Мијовић предсједник ГП Нова љевица.

-Поготово честитамо онима који су тековине 21. маја. 2006.  бранили и одбранили 4. и 5. септембра 2021. на Белведеру и Аџића кривини. Јер да тад није било Белведера и Аџића кривине, ко зна до кад би било Црне Горе. Кроз историју многи извањци и домаћи су покушавали, кидисали а видимо и сад кидишу, на сваки начин да нас освоје. Не бирају средства, нападају, прекрајају историју, присвајају, отимају и пљачкају. Медјутим, Црна Гора је била и биће бастион слободе, неосвојива тврђава за сваког ко покуша да је освоји- наводи Мијовић.

Додаје: "Ако смо пропуштили 2006. године да заокружимо Државу, сад је вријеме да то урадимо. То је наш задатак. Зато на данашњи дан позивамо све суверенистичке и грађанске снаге, интелектуалну и духовну елиту да се окупи и направи дугорочну стратегију правца очувања и развоја државе. Живјела и нека нам је вјечна Црна Гора и срећан нам Дан независности".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:22