Pokret evropa sad / - PES
31/10/2023 u 17:37 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Abazović od sjednica pravio rijaliti, krio dokumenta i transakcije

Niko od građana neće žaliti što se taj serijal komedija okončao, niti što više nema transparentnosti po Abazovićevom modelu, navode oni

Iz Pokreta Evropa sad oglasili su se povodom navoda URA-e i naveli da je "Dritan Abazović od sjednica Vlade  pravio rijaliti, krio dokumenta i transakcije*

- Danas je konačno i formalno završen Abazovićev rijaliti. Prigovor za nedostatak transparentnosti koji je uputila opoziciona URA na račun odluke 44. Vlade, jeste samo pokušaj da se nastavi sa varanjem javnosti, što i jeste manir bivšeg premijera i sadašnjeg predsjednika URA-e - navode u saopštenju.

Spajić: Popis odložen za 30. novembar, dodaćemo članove iz opozicije u popisne komisije

- Dok su sjednice Abazovićeve Vlade navodno bile otvorene za javnost, brojna dokumenta i transakcije koji mogu upućivati na zloupotrebe bili su zamračivani, pa i pored toga smo imali primjere da srednjoškolci na sjednicama 43. Vlade postaju diplomirani inženjeri -  smatraju u PES-u.

URA: Spajić ukinuo TV prenose sjednica vlade

Dodaju da "upravo sjednice zatvorenog tipa, na kojima smo mogli pratiti Abazovićev cirkus, nisu služile apsolutno ni za kakvu transparentnost, već isključivo za samopromociju bivšeg premijera.

-Zato niko od građana neće žaliti što se taj serijal komedija okončao, niti što više nema transparentnosti po Abazovićevom modelu, dok se istovremeno zamračuju transakcije, dokumenta i vodi sjednica sa tajnim tačkama dnevnog reda. I kada je završio u opoziciju, imamo priliku da vidimo koliko je bivši premijer imao dobre prognoze, kada je sebe projektovao za vječnog vlasnika premijerske fotelje. Gospodinu Abazoviću želimo uspješan parlamentarni rad u opoziciji, gdje će ga čekati i oni koji su ga svojevremeno izglasali za predsjednika Vlade - zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:54