Славен Радуновић / Славен Радуновић
04/02/2022 u 12:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуновић: Влада може са нама или са ДПС-ом, не може на обје стране

-Ми смо одавно предложили да вратимо мандате грађанима, а не да гледамо ко је издао а ко не. Толико је девалвирана ријеч издаја да у Црној Гори више никог не може да увриједи - каже Шеф посланичког клуба ДФ-а

Шеф посланичког клуба Демократског фронта Славен Радуновић на Одбору за политички систем, правосуђе и управу поручио је да Влада не може очекивати да један закон усвоји са Коалицијом За будућност Црне Горе, а други са Демократском партијом социјалиста.

- Или са нама или са њима. Не може се на обје стране. Зато смо ми за скраћење мандата Скупштини Црне Горе - казао је Радуновић.

Он је рекао да су избори најпоштеније рјешење.

-Ми смо, као што се сјећате, покушали да се држимо иза ових свађа које су последњих мјесец дана прешле сваку границу. Ми смо одавно предложили да вратимо мандате грађанима, а не да гледамо ко је издао а ко не. Толико је девалвирана ријеч издаја да у Црној Гори више никог не може да увриједи. Ми мислимо да је премијер нас издао. Одмах истог момента након што је остварена побједа, премијеру је сметало скандирање Мило лопове. Одмах смо знали о чему се ради.”

Разлика између ДФ-а и свих осталих је то што Демократски фронт искрено каже шта мисли о свакоме, казао је Радуновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:29