Социјалдемократе СД / - фото: СД
05/03/2022 u 16:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Беране: Учинак Демократа за 4 године - кружни ток

Сигурни смо да jе стање у многим афричким градовима у свим областима боље од оног коjе нам за собом оставља тренутна властодржачка гарнитура, казали су из СД-а

Ниjе да нисмо захвални што имамо кружни ток у Беранама и желимо да честитамо Демократскоj Црноj Гори на овоj инициjативи и испуњеном предизборном обећању, поручују Социјалдемократе. 

- Међутим, иако ми нисмо, вjеруjемо да су грађани очекивали много више од ове партиjе, превасходно због арсенала обећања коjима су од стране њих обасипани. Иста jе, сходно свом предизборном програму са прошлог изборног циклуса, обећавала економски опоравак Берана, инвестициjе, развоj предузетништва, смањење, иначе рекордне незапослености, а остао jе само - кружни ток - истакли су из Социјалдемократске парије. 

Додају да као је што недавно, jедан од званичника ове странке "визионара", упоредио одређене политичке процесе у Црноj Гори са неким, анархичним афричким земљама, онда би се врло комотно ова аналогиjа, како наводе, могла употриjебити и за Беране.

- Сигурни смо да jе стање у многим афричким градовима у свим областима боље од оног коjе нам за собом оставља тренутна властодржачка гарнитура. Свима jе jасно да jе тренутна власт довела jе до  посљедица  коjе ће  бити врло изазовно санирати. Ако би сплетом неких неприjатних околности, поново добили прилику за управљање градом, вjероватно би грађани могли да очекуjу jедан семафор или ако би уложили мало више труда, jош jедан - кружни ток - закључују из Социјалдемократске партије. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 00:28