/ FOTO: VLADA CRNE GORE
07/12/2022 u 12:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

SDP: Državni sekretari Budimir Mugoša, Petar Odžić i Amina Cikotić podnijeli ostavke

Državna sekretarka u ministarstvu sporta i mladih, sekretar u ministarstvu poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede i državni sekretar u ministarstvu kapitalnih investicija su podnijeli neopozive ostavke

Državna sekretarka u ministarstvu sporta i mladih Amina Cikotić, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Budimir Mugoša i državni sekretar u ministarstvu kapitalnih investicija Petar Odžić, su podnijeli neopozive ostavke na funkcije državnih sekretara.

- Vlada kojoj je izglasano nepovjerenje u Skupštini Crne Gore je izgubila legitimitet da u punom kapacitetu vodi unutrašnju politiku, pa tako i u resoru sporta i mladih.

Kao politički imenovano lice u Vladi smatram primjerenim da u takvim okolnostima više ne obavljam dužnost državne sekretarke u Vladi Crne Gore.Shvatajući ovu dužnost maksimalno odgovorno u potpunosti sam nastojala da tokom trajanja mandata sve aktivnosti i radne obaveze budu sprovođene u najboljem interesu države i svih njenih građana.Uz zahvalnost na dosadašnjoj korektnoj saradnji, molim Vas da moju ostavku procesuirate na prvoj sljedećoj sjednici Vlade- navela je obrazloženjem Cikotić.

- Vlada kojoj je izglasano nepovjerenje u Skupštini Crne Gore je izgubila legitimitet da u punom kapacitetu vodi unutrašnju politiku, pa tako i u resoru koji se tiče poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Kao politički imenovano lice u Vladi smatram primjerenim da u takvim okolnostima više ne obavljam dužnost državnog sekretara u Vladi Crne Gore. Shvatajući ovu dužnost maksimalno odgovorno u potpunosti sam nastojao da tokom trajanja mandata sve aktivnosti i radne obaveze budu sprovođene u najboljem interesu države i svih njenih građana. Uz zahvalnost na dosadašnjoj korektnoj saradnji, molim Vas da moju ostavku procesuirate na prvoj sljedećoj sjednici Vlade- naveo je Mugoša.

-  Vlada kojoj je izglasano nepovjerenje u Skupštini Crne Gore je izgubila legitimitet da u punom kapacitetu vodi unutrašnju politiku, pa tako i u resoru koji se tiče kapitalnih investicija.

Kao politički imenovano lice u Vladi smatram primjerenim da u takvim okolnostima više ne obavljam dužnost državnog sekretara u Vladi Crne Gore. Shvatajući ovu dužnost maksimalno odgovorno u potpunosti sam nastojao da tokom trajanja mandata sve aktivnosti i radne obaveze budu sprovođene u najboljem interesu države i svih njenih građana. Uz zahvalnost na dosadašnjoj korektnoj saradnji, molim Vas da moju ostavku procesuirate na prvoj sljedećoj sjednici Vlade- naveo je Odžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:34