/ - ФОТО: ФЕЈСБУК
15/05/2022 u 18:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Одбацујемо оптужбе Демократа на рачун наших чланова са Жабљака

Локалне Демократе су у расулу, знају да губе па су кренули у провјерену причу да би макар нешто сачували од својих чланова који из дана у дан прелазе у СНП, наводе они

Социјалистичка народна партија с индигнацијом одбацује оптужбе Демократа на рачун наших чланова са Жабљака. Ниједна ставка коју су навели у свом саопштењу није тачна већ представља још један њихов покушај изигравања жртве којим намеравају да покупе политичке поене.

Демократе: Младим нашим активистима пријетили из СНП-а

-Демократе су подијелиле спискове активистима из других градова, а логистички их потпомажу локални функционери. Добили су задатак да директно иду у куће  гласача СНП. Уз то, на крајње некоректан начин причају причу о СНП-у, иако знају да се то може само њима приписати. Напомињемо да нико није нападнут. Скрећемо пажњу господи да се клоне часних гласача и симпатизера СНП,  нема потребе. Своју подршку тражите негдје друго. Ми смо вас одавно прочитали-наводе из СНП-а.

Додају:"Што се тиче Шљиванчанина,  СНП је први реаговао и исказао жаљење због тог чина. Симптоматично је да је овај случај касније заташкан из непознатих разлога. То, свакако, буди сумњу да је у питању још једна од лажи  у сврху подизања рејтинга палих Демократа".

-Локалне Демократе су у расулу, знају да губе  па су кренули у провјерену  причу да би макар нешто сачували од својих чланова који из дана у дан прелазе у СНП. Не плачите и не тужакајте се више. Само фер и поштена политичка борба долазе у обзир. Не овако како сте намјерили на Жабљаку а посебно вам неће проћи акције као у Подгорици када сте дијелили ружне летке о предсједнику СНП-а који су рађени по налогу једног од посланика Демократа и једне штампарије. Мала је ово средина, све се зна и сазна-закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:57