GP URA / - GP URA
08/06/2024 u 12:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

URA: Strah od “superfinala” pokrenuo lavinu napada na Abazovića, PES otvoreno stao u zaštitu “Granda”

Odavno smo najavili da kriminalne strukture pripremanju svog novog "konja za trku", a ovih dana se ta teza ispostavlja u potpunosti tačnom, saopšteno je iz GP URA.

- Ko je u to mogao da posumnja nakon što je Zoran Lazović javno podržao formiranje Spajićeve vlade? Danas su se u potpunosti razotkili nakon što je i više nego očigledno da se saopštenja Pokreta Evropa sad pripremaju u propagandno-medijskoj kuhinji najjačih kriminalnih strukura u Evropi, istakli su iz Građanskog pokreta URA u odgovoru na današnje navode Pokreta Evropa sad dodajući da se ta partija više ne sakriva i da je klan ‘Grand‘ u potpunosti preuzeo kontrolu nad njima a da im saopštenja liče na medijski tim koji je preuzeo Duško Golubović.

PES: Gospodin "Maradona", radi lakše odbrane, da skrati frizuru i okači političke kopačke o klin

Iz URA-e navode da Spajić i njegove kolege nastavljaju tamo gdje su gazde stale i da su očito poremećeni zajednički interesi, kriminalne aktivnosti, poput šverca cigareta, ali i "uklanjanje" svih onih koji smetaju u izvršavanju istih.

- U strahu od ishoda ‘superfinala‘, ujedinjeni oko odbrane lika i djela svog krovnog političko-kriminalnog šefa, PES je otvoreno stao u zaštitu klana ‘Grand‘, naglašavaju iz URA-e.

Iz URA-e dodaju da je očito da su novu "Grand" koaliciju zaboljeli nedavno objavljeni rezultati od strane organa Vlade Crne Gore, Direkcije za carinski sistem, koji svjedoče o rezultatima rada Abazovića na zaustavljanju višedecenijskog šverca cigareta preko Crne Gore, gdje je naša država od akciza na duvanske proizvode ostvarila rekordan prihod od 100 miliona eura, a šverc gotovo u potpunosti nestao.

Pripremite se za "šemu broj 2", vjerovatno će vas dobro zaboljeti, zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 22:38