Danijel Živković / - DPS
08/12/2023 u 11:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković u Pljevljima: Predstojeći partijski izbori još jednom će potvrditi snagu i jedinstvo DPS-a

Po prvi put organizujemo neposredne izbore za predsjednika i potpredsjednike na kojima će svi članovi imati pravo glasa. Na taj način ćemo još bolje čuti vaš stav, i povećati odgovornost svih javnih predstavnika naše partije prema bazi, naveo je Živkoviž

Mini-izborni štabovi i mjesni odbori, odnosno naša partijska baza, ključna su snaga Demokratske partije socijalista, i ti ljudi su najzaslužniji što nije uspio plan da se DPS slomi i svede na ispod 10 odsto podrške, kazao je v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković na sinoćnjoj sjednici Opštinskog odbora u proširenom sastavu u Pljevljima.

On je govorio o značaju predstojećih partijskih izbora koji će, po prvi put u Crnoj Gori, biti obavljeni neposrednim glasanjem članova. U tom kontekstu, istakao je da je ovakav način organizacije izbora najužeg partijskog rukovodstva posljedica želje da članovi i aktivisti naše partije budu što više uključeni u proces donošenja odluka.

- Upravo zahvaljujući vama i ljudima poput vas širom Crne Gore, mi smo i na prethodnim parlamentarnim izborima ostvarili rezultat koji nam je omogućio da danas, kao partija, pojedinačno imamo najviše poslanika u Skupštini Crne Gore, poručio je Živković u Pljevljima.

Dodao je da je upravo zbog toga obaveza rukovodstva partije da članove i aktiviste što više uključi u proces donošenja odluka i svakodnevni unutarpartijski život.

- Zato sada, po prvi put organizujemo neposredne izbore za predsjednika i potpredsjednike na kojima će svi članovi imati pravo glasa. Na taj način ćemo još bolje čuti vaš stav, i povećati odgovornost svih javnih predstavnika naše partije prema bazi. U narednom periodu odgovornost, na svim nivoima partije, mora biti na mnogo većem nivou, kako bi se na adekvatan način pripremili za promjene koje će uslijediti na političkoj sceni, naveo je Živković.

Zaključio je da će predstojeći izbori još jednom potvrditi snagu i jedinstvo Demokratske partije socijalista.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:43