Акција тату умјетника за лијечење Богдана Арсовића / - приватна архива
07/05/2022 u 11:49 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барски тату умјетници за лијечење Богдана Арсовића прикупили преко хиљаду еура

Организатори су се захвалили свима који су учествовали у акцији, истакавши да су биле постављене двије кутије - једна за оне који су урадили тетоважу, а друга испред Shield Tattoo студија, у коју су полазници могли да оставе донацију

Тату умјетници из Бара Петар Пецо Ивановић и Бојан Матановић сакупили су више од хиљаду еура за лијечење трогодишњег Богдана Арсовића у оквиру организоване хуманитарне акције насловљене „Тетовирамо за Богдана“.

Организатори су се захвалили свима који су учествовали у акцији, истакавши да су биле постављене двије кутије - једна за оне који су урадили тетоважу, а друга, испред Shield Tattoo студија, у коју су полазници могли да оставе донацију. Посебну захвалност Ивановић и Матановић дугују Селми Нилић, која је анимирала пролазнике и НВУ Жене Бара, организацији која константно брине о неснађенима и онима који су у помоћи, а која им је у овој акцији била велика подршка.

- Интересовање је било изузетно, продужили смо радно вријеме како бисмо свима изашли у сусрет. Надамо се да ће се још неко угледати на ову акцију, ово је био наш начин, и вјерујем да смо били успјешни. Било је оних који су са осмијехом изашли из студија богатији за још једну тетоважу, а било је и оних који су са осмијехом донирали, а нису се тетовирали. Богати смо све док чинимо добра дјела. Будите хумани, а ми ћемо оваквим акцијама и даље покушавати да помогнемо онима којима је то најпотребније - каже Ивановић.

Бојан Матановић истиче да су људи имали потпуну слободу да плате колико су могли и жељели да издвоје.

 - Надам се да ће дјечак Богдан оздравити што прије, надамо се да ће се у акцију укључити још људи из земље и иностранства. Позивамо још једном све људе који могу да се придруже овој акцији- поручује Матановић.

Богдан Арсовић је дјечак који је 2. јануара напунио три године, а истог дана му је установљена леукемија. Од тада, Богдан се активно лијечи у Клиничком центру Црне Горе и прогноза љекара је да ће његово лијечење трајати најмање двије године.

Они који желе и могу, новац могу уплатити и на приложени број жиро рачуна Богданове мајке Николине Арсовић.

Сви који желе да помогну овом трогодишњем дјечаку, то могу урадити и уплатом на жиро рачун његове мајке Николине или НВУ “Жене Бара”- са назнаком “За Богдана” 565-3443-40 Ловћен банка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 13:03