Трчимо за другаре који то не могу / - плакат организатора
20/11/2021 u 06:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Данас хуманитарна трка „Трчимо за другаре коjи не могу“

На овоj хуманитарноj трци неће бити организовано мjерење времена и проглашавања побjедника, већ ће сви бити уjедињени у истом циљу – побjеди малишана коjи се боре за своjе здравље

Фондациjа „Буди хуман“ и Podgorica Millenium Run данас ће одржати хуманитарну трку под слоганом „Трчимо за другаре коjи не могу“.

- Наjдивниjи аспекат ове трке jесте то што ће управо дjеца до 18 година трчати за све малишане, њихове другаре, коjима jе потребна помоћ и коjи се боре са тешким здравственим изазовима - поручили су из Фондациjе „Буди хуман“.

Како jе хуманитарни карактер трке у првом плану, родитељи ће приjављивати своjе диjете слањем пет (5) СМС-ова са садржаjем 1 на 14543.

- На таj начин су донациjом од 5 еура за Општи рачун Фондациjе "Буди хуман" успjешно приjавили jедно диjете. Преузимање стартног броjа организовано је јуче у хотелу Хилтон а може ни данас на дан трке на мосту Милениjум од 10 часова. Приликом преузимања стартног броjа потребно jе показати садржаj послатих порука. Дjеца ће након проласка кроз циљ добити учесничку медаљу и слатки поклон спонзора - обjаснили су из организациjе Podgorica Millenium Run.

Хумани другари биће подиjељени у три старосне категориjе са три различита старта, и то:

11 часова - дjеца од 0 до 5 година трче 200 м (уз могућност присуства родитеља и колица на стази)
11:15 часова - дjеца од 6 до 12 година трче 500 м
11:30 часова - дjеца од 13 до 18 година трче 800 м

На овоj хуманитарноj трци неће бити организовано мjерење времена и проглашавања побjедника, већ ће сви бити уjедињени у истом циљу – побjеди  малишана коjи се боре за своjе здравље!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. oktobar 2024 12:04